Am actualizat Politica de confidentialitate a site-ului Doizece. Afla mai multe detalii Inchide
doizece
Pentru a va rasplati loialitatea, luna iubirii va aduce din partea noastra multa dragoste si cadouri zilnice.

Pe langa cadourile zilnice primite, veti primi si puncte cadou in 3 etape, daca parcurgeti pasii campaniei. Punctele cresc semnificativ, dupa fiecare etapa parcursa. Primesti puncte garantat in valoare de 23 de euro pentru jocul favorit. Noi iti vom darui in fiecare zi pe Facebook Znappy Games cate un cadou, pe care, dupa ce vi pe Facebook si il ridici, il vei gasi la profilul tau. Pentru a primi toate premiile puse in joc, va trebui sa iti ridici cadoul zilnic intre 1 februarie si 29 februarie.

1. Valentine's Day

Ridica in perioada 1 februarie - 13 februarie cadourile zilnice oferite gratuit pe Facebook Znappy Games si de Valentine's Day, adica pe 14 februarie, vei primi automat un cod promo cu puncte cadou in valoare de 3 euro, ce poate fi folosit pe Facebook la jocul Doizece preferat, daca ai incarcat contul Doizece cu cel putin 15 euro. Daca nu ai nici o incarcare pe cont vei primi automat un cod promo cu puncte cadou in valoare de 1 euro.

Pana la sfarsitul primei etape poti uita o singura data sa iti ridici cadoul. Astfel spus pana pe 14 februarie trebuie sa ai pe profilul tau 12 cadouri din aceasta campanie.

2. Dragobete

Ridica in perioada 1 februarie - 23 februarie cadourile zilnice oferite gratuit pe Facebook Znappy Games si de Dragobete, adica pe 24 februarie, vei primi automat un cod promo cu puncte cadou in valoare de 5 euro, ce poate fi folosit pe Facebook la jocul Doizece preferat, bineinteles, daca ai incarcat contul Doizece cu cel putin 15 euro. Daca nu ai incarcari pe cont vei primi automat un cod promo cu puncte cadou in valoare de 1 euro.

Pana la sfarsitul celei de a doua etape poti uita de doua ori sa iti ridici cadou. Asadar, pana pe 24 februarie trebuie sa ai pe profilul tau 21 de cadouri din acesta campanie.

3. 29 Februarie

Ridica in perioada 1 februarie - 29 februarie cadourile zilnice oferite gratuit pe Facebook Znappy Games si pe 2 Martie, vei primi automat un cod promo cu puncte cadou in valoare de 15 euro, ce poate fi folosit pe Facebook la jocul Doizece preferat, daca ai incarcat contul Doizece cu cel putin 15 euro. Daca nu ai incarcari pe cont vei primi automat un cod promo cu puncte cadou in valoare de 1 euro.

Pana la terminarea campaniei, poti uita de 3 ori sa iti ridici cadoul, dar trebuie sa ai minimum 26 de cadouri din acesta campanie la profilul tau.

Daca ai incarcat contul tau Doizece cu minim 15 euro si la sfarsitul campaniei nu ai reusit sa strangi toate cadourile, insa ai reusit sa strangi intre 5 si 10 cadouri, la sfarsitul campaniei vei primi automat un cod promo cu puncte in valoare de 3 euro, iar daca ai reusit sa strangi intre 10 si 15 cadouri vei primi un cod promo cu puncte in valoare de 5 euro.

Informatii importante

  • Codul promo cu puncte cadou poate fi folosit doar pe Facebook la jocul Doizece preferat, insa poate fi folosit doar pe contul care a participat la promotie.
  • Incarcarea de 15 euro a contului poate fi anterioara inceperii acestei promotii, dar si ulterioara. Daca ai incarcat contul in timpul campaniei, doar in etapa actuala si urmatoare primesti mai multe puncte.
  • Cadoul zilnic poate fi ridicat o singura data de aici: fb.com/znappygames
  • Cadoul zilnic poate fi vizualizat la Profil Cont

Primul cod promo oferit - 14 februarie 2020.
Al doilea cod promo oferit - 24 februarie 2020.
Ultimul cod promo oferit - 2 martie 2020.


Prima Etapa - Valentine's Day

Daca ai urmat primii pasi ai campaniei si ai ridicat zilnic un cadou (sau ai uitat doar o singura data sa il ridici in perioada 1-13 februarie), ai primit un cod cadou de Valentine's Day, ce il poti vizualiza la setari cont.

Iar pentru jumatatea ta doizece, am pregatit multe flori, ciocolata si cadouri atractive, pe care le poti cumpara la masa de joc, din Shopul Doizece.

Happy Valentine's Day!

A doua etapa - Dragobetele

Daca ai urmat pasii campaniei si ai ridicat zilnic un cadou (sau ai uitat doar de doua ori sa il ridici in perioada 1-23 februarie), ai primit un cod cadou de Dragobete, ce il poti vizualiza la setari cont.

Iar pentru jumatatea ta doizece, am pregatit multe flori, ciocolata si cadouri atractive, pe care le poti cumpara la masa de joc, din Shopul Doizece.

De Dragobete Iubeste Romaneste!

Ultima Etapa - 2 Martie

Daca ai urmat toti pasii campaniei si ai ridicat zilnic un cadou (sau ai uitat doar de trei ori sa il ridici in perioada 1-29 februarie), ai primit un cod cadou in data de 2 Martie, ce il poti vizualiza la setari cont.

Daca ai incarcat contul tau Doizece cu minim 15 euro si la sfarsitul campaniei nu ai reusit sa strangi toate cadourile, insa ai reusit sa strangi intre 5 si 10 cadouri, ai primit pe 2 Martie un cod promo in valoare de 3 euro, ce il poti vizualiza la setari cont. Iar daca ai reusit sa strangi intre 10 si 15 cadouri, ai primit pe 2 Martie, un cod promo cu puncte in valoare de 5 euro, ce il poti vizualiza la setari cont.

Campania Luna Iubirii a luat sfarsit! Multumim tuturor participantilor pentru prezenta si implicare in aceasta campanie.
Va dorim o primavara plina de energie, entuziasm si bucurii!
Lista utilizatorilor participanti la promotie:

Pentru a vizualiza lista utilizatorilor inscrisi in concurs trebuie sa fii logat.